Het ontstaan van het tegenwoordige Rako is ruim 35 geleden ontstaan, door de oprichting van Schaap Elektrotechniek in De Lier.

In de periode 1999 – 2000 werden de krachten van zowel Rako Evenementenvoorziengen B.V. als Schaap Elektrotechniek beide gevestigd in Naaldwijk gebundeld in één onderneming de tegenwoordige
Rako Groep B.V.

De Rako Groep B.V.tevens handelend onder RAKO Lighting Concepts nog steeds gevestigd in Naaldwijk, heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, met als belangrijkste onderdeel sfeerverlichting, voor zowel centra, dorpskernen, als winkelstraten, gedurende de donkere maanden maar ook tijdens festivals.

De laatste jaren concentreren we ons ook steeds meer, op tijdelijke stroomvoorzieningen, door de komst van steeds meer evenementen en festivals, is de vraag groter geworden.

Zo beschikken we over diverse uiterst moderne machines, waarmee we zeer exclusieve producten kunnen fabriceren, en beschikken we over een eigen productielijn in Azië, voor de productie van LED producten.
RAKO beschikt over veel eigen materiaal, en hoogwerkers waarmee we voldoen aan de steeds strengere eisen.

RAKO staat voor:

* Uiterst vriendelijke service, desnoods 24 uur per dag.
* Eigen technische dienst
* Flexibiliteit

We hopen u binnenkort te mogen begroeten, met de producten en diensten van RAKO

“Creatief in Licht en Energie”